Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Căutător de comori în fântâna arteziană din Parcul Unirii

Publicat

Inspirat de fimele cu Indiana Jones, sau de culegătorii de aur din râurile Africane, un bărbat s-a apucat de dimineață de căutat bănuți prin fântâna arteziană situată în Parcul Unirii din Alba Iulia.  

Dis de dimineață cu pantalonii suflecați până peste genunchi, un bărbat din Sebeș pe nume Nicu după spusele trecătorilor,  s-a apucat de căutat bănuți prin fântâna arteziană din Parcul Unirii.

Cu această ocazie fântâna arteziană care vara trecută era folosită pe post de ștrand public de mai mulți cetățeni ai orașului, anul acesta și-a descoperit o nouă utlitate: cea de fântână aducătoare de noroc.

Cu puțină imaginație o putem asemăna cu faimoasa Fontana di Trevi sau cu ceva mai pitoresc fântâna de la Cozia.

Cu o mică investiție administrația locală ar putea reporni muzică și ar copia modelul fântânii din fața hotelului Bellagio. Renumita fântâna din Las Vegas aduce administrației locale peste 12. 000 de dolari pe an proveniți din banii aruncați în ea.

Și iată cum cu ajutorul cetățenilor Alba Iulia poate concura în viitor cu Roma sau Las Vegas la capitolul fântâni celebre.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax