Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO VIDEO ȘTIREA TA: Inundații la Bucium Sat. Un pârâu și-a schimbat cursul din cauza unui pod colmatat

Publicat

Inundații și la Bucium Sat, județul Alba. Potrivit unui cititor Alba24, duminică noapte a plouat abundent și a generat probleme locuitorilor din zona respectivă. 

”Azi noapte a plouat și valea și-a schimbat cursul apei, din cauza unor lucrări la un pod făcut de primarie, niște lucrări făcute de mântuială, pe românește…

Am tot insistat la autorități să se ia măsuri dar nu au făcut nimic și acum, după 24 de ore de ploaie au urmat consecințele.

Nu au fost inundate case inundate, doar terenurile oamenilor. Mai era vreo 20 cm si intra apa în casa. Domnul primar azi noapte se certa cu localnicii.

I s-a cerut domnului primar, azi noapte, să scoată donurile puse în vale pentru ca să poata să treacă apa, iar dânsul a refuzat acest lucru iar în consecință se vede pe filmari ce sa întâmplat, valea si-a schimbat cursul apei prin gospodăriile oamenilor, dar cu mare noroc apa nu a intrat în case” a transmis cititorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax