Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Noua mașină electrică Dacia Spring, surprinsă în trafic, la Alba Iulia

Publicat

Dacia Spring, primul model electric de serie al mărcii autohtone Dacia a fost surprinsă duminică de un cititor Alba24, în trafic, în centrul municipiului Alba Iulia. Autoturismul 100% electric oferă o autonomie de până la 305 km și poate fi încărcat până la 80% în aproximativ 50 de minute. 

Noua Dacia Spring este o mașină de oraș care îmbină agilitatea unui vehicul de oraș cu robustețea unui SUV, alături de un stil urban, modern.

La interior, spațiul este primitor și bine echipat. Bordul are linii sobre și design cu inserții de culoare bleu sau orange și contururi cromate. O rotiță rotativă a luat locul schimbătorului de viteze. Locurile din spate pot găzdui confortabil doi adulți, oferind spațiu comod pentru genunchi.

Tehnologia de la bord are și ea multe de oferit: direcție asistată, 4 geamuri electrice, afișaj numeric, recunoaștere vocală, cameră de marșarier. Sistemul multimedia intuitiv cu ecran de 7 inch include navigație, radio și replicarea smartphone.

Printre elementele de siguranță prezente se numără: limitator de viteză, 6 airbag-uri, aprindere automată a farurilor, frânare automată de urgență și apel de urgență, totul în echiparea standard.

Pentru a putea încărca bagaje voluminoase, portbagajul se poate redimensiona de la 290 de litri la 620 litri rabatând bancheta din spate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    duminică, 05.09.2021 at 16:02

    Foarte urâtă și scumpă la ce oferă 🤬
    îți vine cu oglinzi portocaliu și ornamente de culoare portocaliu interior și exterior, de prost gușt… nu ai ce face cu ia consuma curentul iute și so scumpit curentul… mai nou dacă ia foc nu o mai poți stinge… nu recomandat nici o mașină electrică, mai bune sunt cele pe motorina 😏

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax