Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Pâine expirată de trei zile și cu mucegai, la vânzare pe raftul unui supermarket din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un cititor Alba24 a avut parte de o ofertă „specială” joi seara, la un supermarket din centrul municipiul Alba Iulia. Acesta a observat la vânzare, pe raftul magazinului, o pâine expirată de trei zile și plină de mucegai.

Revoltat, cititorul a fotografiat pâinea și a trimis imaginile pe adresa redacției.

Pe imaginile surprinse de cititorul Alba24 se poate observa că termenul de valabilitate al pâinii era 6 august. Deși era expirată de trei zile (fotografiile au fost surprinse joi, 9 august) și era deja plină de mucegai, niciunul din angajații magazinului Profi din centrul municipiului Alba Iulia nu au înlăturat marfa de la vânzare.

Profi Rom Food, compania care deține magazinul din Alba Iulia, a rulat anul trecut 3,5 miliarde de lei, o cifră de afaceri mai mare cu un miliard de lei decât în 2015, și a încheiat cu un profit net în creștere la 126 de milioane de lei. Magazinul din zona centru a municipiului Alba Iulia a fost deschis în iulie 2016.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax