Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO ȘTIREA TA pe ALBA24: Antrenamentele pentru Alba Motor Challenge nu au fost lipsite de incidente. Bolidul unui pilot a ajuns în șanț

Publicat

IMG_1115Incidente neplăcute au loc chiar și la antrenamentele de pregătire pentru competiții sportive. Este vorba despre un accident produs pe serpentinele de la Straja, în cadrul antrenamentelor pentru Alba Motor Challenge.

Unul dintre piloții de la Alba Motor Challenge cu bolidul, un Honda Civic în șanț. Imaginile au fost surprinse de un cititor Alba24, care ne-a scris că nimeni nu a fost rănit, singura „victimă” fiind mașina de curse, care a fost avariată în partea din față. 

Nici vremea nu a prea ținut cu piloții, pentru că la Straja a plouat, iar asfaltul pentru antrenamente a fost și ud.

Sâmbătă, la Straja au avut loc recunoașteri și antrenamente, înainte de marea competiție de automobilistică din Alba, Alba Motor Challenge, ediția a XI-a.

Duminică are loc etapa a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2015 care promite să fie plină de culoare, într-una dintre cele mai frumoase locații din țară, pe serpentinele de la Straja. Circulaţia va fi restricţionată între orele 8.00 şi 18.30 pe tronsonul Hăpria (centru) – Berghin și Hăpria (centru) – Henig, iar organizatorii recomandă utilizarea rutelor ocolitoare.

Citește și FOTO – Alba Motor Challenge: Bolizii care vor testa asfaltul de la Straja au ajuns la Alba Iulia. PROGRAMUL ediţiei a II-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax