Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA pe Alba24: Noroaiele au izolat locuitorii de pe strada Viilor din satul Totoi. „Nu se poate merge nici pe jos deoarece pământul se surpă”

Publicat

13705083_1081033525310468_484618768_n Localnicii din satul Totoi fac un apel disperat către administrația locală. Aceștia se plâng de faptul că pe strada Viilor din localitate nu se mai poate intra din cauza noroiului și a gropilor. Pe lângă faptul că mașinile nu au cum să intre pe stradă și mersul pe jos a devenit un chin pentru că se afundă în noroi. Situația a fost sesizată de un cititor Alba24.ro care spune că pământul s-a surpat în zonă din cauza ploilor.

„Aș vrea vrea să îl înștiințez pe domnul primar Popa Iancu de la primăria comunei Sântimbru care în momentul de față se află în concediu, de faptul că în anul 2016 într-o localitate care se afla la aproximativ 7 km de Alba Iulia, în cazul în care Doamne ferește este nevoie de o ambulanță sau o mașină de pompieri aceștia nu vor putea avea acces la localnici din cauza pământului și a craterelor uriașe care s-au format în urma ploilor în combinație cu lucrările care nu au fost făcute așa cum trebuie.

Menționez faptul că nu se poate merge nici pe jos deoarece pământul se surpă cu totul și ne scufundăm până deasupra gleznelor în noroi.

Vreau să vă spun că am încercat să iau legătura cu domnul primar și dansul a spus că este în concediu. Însă nu asta mă deranjează ci faptul că suntem izolați în curțile noastre.

Aseară la ora 23.00 când m-am întors de la muncă s-a surpat pământul cu mașină cu tot. Am fost nevoit să trezesc o cunoștință din somn să vină cu un utilaj agricol să ma scoată din crater” ne-a transmis cititorul Alba24.ro.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax