Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | ȘTIREA TA pe ALBA24: Porcii au ieșit la plimbare pe străzile din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

IMG_20150731_182609 Porcii se cresc şi la oraş, nu doar la țară. O demonstrează un cititor Alba24 care a surprins vineri după-amiază, pe o arteră intens circulată din municipiu, un purceluș ieșit la plimbare, printre mașini.

În imagini se poate vedea cum un purceluș a traversat liniștit Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, în zona Bazinului Olimpic.

Mai mulți șoferi care au trecut cu autoturismele în acel moment au încetinit și chiar au oprit, pentru a acorda ”prioritate de trecere” animalului.

 

atentie porci indicator Potrivit cititorului Alba24, în zonă ”ar fi bine să se amplaseze niște indicatoare de avertizare <Atenție porci>, care să oblige conducătorii auto să reducă viteza atunci când pe partea carosabilă sau pe acostament întâlnesc asemenea animale”

În urmă cu câteva zile, în aceeași zonă, pe strada Craivei din cartierul „Lumea Nouă”, un alt cititor Alba24 a surprins, într-o secvență video, doi porci care au ieșit la plimbare, ”alergați” de câțiva câini.

YouTube video

”Avem un oraş ca la ţară. Poate că primăria ar trebui să se gândească să amenajeze o pistă specială pentru porcii care ies la plimbare”, a adăugat cititorul.

Dacă surprindeţi şi alte imagini sau evenimente pe care le consideraţi relevante pentru cititori, aşteptăm imagini şi informaţii, pe “Ştirea ta pe Alba24”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. .

    sâmbătă, 01.08.2015 at 13:59

    Aici nu e vorba de oras, ci de „coloratii” care locuiesc in zona de unde provin pozele. Daca e dupa mine as demola tot ce e acolo si i-as muta pe aia la marginea margii orasului.

  2. Raul

    duminică, 02.08.2015 at 14:15

    Într-un oraș civilizat consiliul local ar trebui sa voteze o reglementare prin care sa fie amendați toți cei care cresc porci, vaci, găini etc în municipiu. Treburile ăstea se fac la sat , NU în mijlocul orașului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax