Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO ŞTIREA TA pe ALBA24: Un „Dorel” a spart o conductă de apă şi a inundat o stradă din centrul oraşului Alba Iulia

Publicat

IMG_0005 Avarie la reţeaua de apă, pe o stradă din centrul oraşului Alba Iulia. Un „Dorel” a spart o conductă în timpul unor lucrări pe strada Decebal din oraş, în apropierea sediului Secţiei de Boli Infecţioase. Urmarea a fost inundarea străzii, pe o porţiune considerabilă.

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţa, în timp ce erau executate lucrări de amenajare a a carosabilului şi parcărilor, între sediul ADR Centru şi secţia spitalului. Avaria s-a produs la doi paşi de intrarea în Cetatea Alba Carolina, într-un moment aglomerat al zilei.

Situaţia a fost sesizată de un cititor Alba24.

Lucrările sunt efectuate de firma „Elis Pavaje” SRL.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax