Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: ”Piscină” pe Bd. Revoluției din Alba Iulia. Apă adunată pe carosabil, după o avarie provocată de constructor

Publicat

Persoanele care se aflau în trafic pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia, luni după-amiaza au observat o adevărată piscină pe carosabil, din cauza apei adunate, cel mai probabil după o avarie.

Dacă apa a acoperit o bună parte din lucrările în derulare la șosea, nici pietonii nu prea aveau pe unde să treacă, ”pe uscat”, în zona respectivă.


Incidentul a fost semnalat de cititori Alba24, luni după-amiaza, pe Bd. Revoluției, la intersecția cu strada Vânătorilor.

Iar nivelul apei în zona de lucrări era în creștere, după cum au transmis aceștia.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Primăriei, avaria a fost cauzată de către angajații firmei care execută lucrări la carosabil. A fost spartă o conductă de apă.

În zonă, lucrarea este atribuită companiei PORR. Din primele date, conducta nu era semnalizată corespunzător.

Avaria va fi remediată de către echipaje Apa CTTA și PORR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alex

    luni, 21.08.2023 at 18:50

    nu e nicio pompă în zonă. se stă cu mâinile în șolduri și nu se vede niciun utilaj. între timp cel puțin toadă strada vânătorilor spre str. ștefan cel mate este fără apă. cine plăteste toată apa? noi, cei care avem copii mici, cu ce îi spălăm? NU AM CUVINTE, E TIPIC, NIMENI NU FACE NIMIC, NIMENI NU RĂSPUNDE.

  2. Vichi

    luni, 21.08.2023 at 19:56

    Si cine plateste?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax