Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO VIDEO ȘTIREA TA: Podul peste Târnava, din Crăciunelu de Jos arată ca după război. Punte găurită, balustrade legate cu sârmă

Publicat

YouTube video

Podul din Crăciunelu de Jos care trece pe deasupra râului Târnava arată ca după bombardament. O ruină care stă să cadă și un pericol pentru fiecare șofer care se aventurează să treacă râul pe pod. Bucați mari din punte s-au rupt și prin gărurile făcute se poate „admira” liniștea apei, iar o parte din balustradele podului s-au despins și au fost prinse între ele cu sârmă. 

Ca după bombardamente, așa arată podul ce face posibilă traversarea râului Târnava din comuna Crăciunelu de Jos.

La fiecare traversare a unei mașini podul scârțâie groaznic din fiecare încheietură, iar puntea plină de găuri pune la mare încercare șoferii care se aventurează pe aceasta.

Un cititor Alba24, a surprins sâmbătă starea jalnică și problemele pe care le întâmpină zilnic când trebuie să traverseze podul.

Pe lângă „craterele”  prin care poți „admira” Târnava, balustradele podului s-au rupt și au fost legate între ele cu sârmă, iar pentru susținere lor a fost bagată câte o creangă mai zdravănă de copac.

Situația nu este nouă, cititorul care a trimis pozele a afirmat că încă din 2016 starea podului s-a degradat constant până a ajuns în starea în care se află acum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax