Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Soluție antifurt, la Alba Iulia. Cireș înfășurat cu sârmă ghimpată, în grădina unui bloc

Publicat

Un cireș aflat în grădina unui bloc din Alba Iulia a fost înfășurat cu sârmă ghimpată de locatarii din zonă, pentru a-i ține departe de fructe pe hoți și pe copiii pofticioși. Imaginile uimitoare au fost surprinse de un cititor Alba24, pe o stradă din municipiu.

Un cititor Alba24 a surprins marți, pe strada Arnsberg din Alba Iulia, un cireș aflat în grădina unui bloc, cu trunchiul înfășurat în sârmă ghimpată. Soluția  extremă a fost luată, cel mai probabil, de locatarii care îngrijesc zona, pentru a descuraja hoții de cireșe sau copiii care se urcau în pom pentru a culege fructele.

În urmă cu câteva zile, o întâmplare similară a fost semnalată în țară. În situația respectivă, cetățeanul care a înfășurat copacul, aflat pe domeniul public, în sârmă ghimpată, a fost amendat de Poliția Locală și obligat să elibereze pomul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax