Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Stâlpi de curent sprijiniți de copaci, în Apuseni. Cum arată rețeaua electrică în zona Mogoș

Publicat

Imagini cu stâlpi căzuți sau sprijiniți de copaci, în zona Apuseni, au fost aduse în atenție de un cititor Alba24. Acesta spune că zona este cea a satelor Butești, Bogdănești și Tomești, ce aparțin de comuna Mogoș.

”Este vorba de starea liniei de electricitate, a stâlpilor ce susțin linia de electricitate care au ajuns numai cu numele, că susțin linia deoarece cei mai mulți sunt sprijiniți de pomi și copaci”, spune cititorul Alba24.ro.

Mai mult, în unele cazuri sunt fire de curent legate de copaci, precizează sursa citată.

Potrivit acestuia, când este vânt puternic, apar avariile de curent, iar situația persistă de câțiva ani.

Acesta a precizat că a semnalat cazul autorităților din domeniu, însă aceasta nu a fost rezolvată.

În imagini se observă și stâlpi de beton în imediata apropiere a celor vechi, din lemn, semn că în zonă sunt în derulare lucrări de modernizare a rețelei.

UDPATE: În urma articolului publicat cu privire la situația rețelei de electricitate din zona satelor Butești, Bogdănești și Tomești, care aparțin de comuna Mogoș, Distribuție Energie Electrică România a anunțat că o echipă operativă s-a deplasat de urgență la fața locului pentru a evalua situația și a remedia defecțiunile.

În perioada imediat următoare, Distribuție Energie Electrică Romania-Sucursala Alba va executa ample lucrări de reparatii ale instalațiilor și echipamentelor afectate de condițiile meteorologice nefavorabile din ultima perioadă.

În cursul anului 2022 au fost finalizate trei lucrări de investiții majore pentru modernizarea rețelei de distribuție a energiei electrice în 3 localități aparținând comunei Mogoș, respectiv Valea Barnii, Cristești și Bârlești, localități unde rețeaua de distribuție a energiei electrice a fost modernizată integral.

De asemenea, au fost demarate lucrări de reparații ale liniei electrice aeriene de joasă tensiune, care alimentează satele Butești și Bogdănești, modernizarea rețelei urmând să fie inclusă în planul de investiții al companiei, în viitorul apropiat.

„De asemenea, precizăm că în cazul întreruperilor accidentale în alimentarea cu energie electrică, ce pot apărea din cauza defectării unor instalații/echipamente sau din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, încurajăm utilizatorii să apeleze Serviciul Call Center Distribuție, la numerele: prefix județ+929 sau TELVERDE: zona TRANSILVANIA NORD – 0800.400.929,  zona TRASILVANIA SUD – 0800.500.929 și zona MUNTENIA NORD – 0800.500.205, disponibile non-stop”, au transmis reprezentanții Distribuție Energie Electrică Romania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 14.01.2023 at 12:50

    Păi dacă umblăm la mentenanţa reţelei, veche de cincizeci de ani, nu ne mai iese profitul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax