Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Turmă de porci mistreți, surprinsă pe raza localității Răhău. Nu se sperie de oameni

Publicat

Un cititor Alba24 ne-a semnalat faptul că pe raza localității Răhău a fost văzută recent o turmă de porci mistreți. Potrivit acestuia, animalele sălbatice sunt atât de îndrăznețe încât intră în grădinile oamenilor și în curțile acestora la orice oră din zi. 

„Oamenii și în special femeile au teamă de a mai ieși în grădini sau pe câmp. Noroc că la această dată recolta de prin grădini în mare parte este strânsă, rămânând doar nucile de recoltat și resturi de poame fructifere căzute pe jos și care nu mai reprezintă valoare economică.

(…) Turmele respective apar și dispar periodic de pe teritoriul Răhăului de aproximativ 5 ani, terorizând populația, în sensul că aceasta crede că sunt o rasă nouă de porci mistreți. De menționat că primele turme care au apărut erau crotaliate în ureche, fapt care ar ajuta atât în stabilirea rasei cât și al proprietarului”, ne-a transmis cititorul.

Locuitorii se întreabă cu teamă ce o să se facă la primavară când vor trebui să își cultive grădinile, riscând astfel să se trezească înconjurați de aceste turme.

Cititorul Alba24 a redactat o petiție către autorități în care solicită stabilirea proprietarului, stabilirea valorii cinegetice a acestor animale și legalitatea existenței acestor turme pe un fond cinegetic.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. robespierre

    miercuri, 08.12.2021 at 11:29

    Are dreptate cititorul vostru. Se vorbeste ca asazisii mistreti ar apartine unor afaceristi fara scrupule, adica lui Feneser, fost prefect si lui Racean Marcel, bisnitar de masini si asazis avocat. Mistretii sunt metisi samidomesticiti adusui de cei doi pt vanatoarea cu italieni si de pe urma carora scot bani faini, cine stie cati si cum sunt inregistrati. La fel de adevarat e ca acesti asazosi mistreti fac ravagii in gospodariile din Rahau, Calnic si Cacova, pe camp si in livezi, femeilor si copiilor fiindu-le frica sa mearga in gradina. Cred ca organele in drept ar trebui sa ia masuri si sa verifice cat de legal au fost adusi acei mistreti crotaliati.

  2. Gelu Stoian

    miercuri, 08.12.2021 at 16:51

    So Pe Ei, Impuscati-I, Si, Dupa Examenul Trichinoloscopic, Faceti din ei Friturica, Racituri, Toba, Caltabosi Si Jumari, Pentru Craciun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Gelu Stoian

    miercuri, 08.12.2021 at 16:54

    nenea Robesbier, Ravolutionaru-LE Francez, Nu Ti Se Pare Ca ai cam Luat-0 Pe Aratura ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax