Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ȘTIREA TA: Un camion s-a blocat în sensul giratoriu amenajat recent pe B-dul Tudor Vladimirescu din Alba Iulia

Publicat

Șoferul unui camion cu remorcă a blocat temporar circulația, joi dimineața, în sensul giratoriu amenajat recent la intersecția „Munteanu”, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia.

Potrivit unui cititor Alba24, acesta a încercat să intre pe de strada Gheorghe Doja pe B-dul Tudor Vladimirescu, spre centru, însă nu a reușit să treacă de giratoriu. A fost nevoit astfel să dea înapoi și să meargă în direcția opusă, spre cartierul Ampoi I.  

Reamintim faptul că sensul giratoriu a fost montat în urmă cu o săptămână, la scurt timp după producerea unui accident rutier în care au fost implicate 4 mașini.

Zona respectivă reprezenta o mare problemă pentru șoferi. Traficul care se descarcă dinspre străzile Livezii și Gheorghe Doja se aglomera la intersecția cu Tudor Vladimirescu, iar mulți șoferi încercau să forțeze ieșirea.

La orele de vârf, cozile de mașini de pe cele două străzi secundare adună zeci de mașini: este vorba despre traficul care vine dinspre șoseaua de centură, de la barieră (inclusiv dinpre zona de dezvoltare economică de la Ciugud), dar și de cel care vine de pe Livezii, din zona cartierelor Ampoi și Costache Negruzzi.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Habarnismul

    vineri, 01.04.2022 at 06:46

    Brambureala din capul celor care habar nu au sa coordoneze circulatia din acest oras, sensuri unice aiurea, ca si prostia parcarilor cu plata, fac ca nervii locuitorilor sa atinga cote inalte. Multi abea asteapta alegerile !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax