Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Strategii politice cu gust de gulaș. Liberalii din Alba și-au mutat bucătăria pe stadionul de la Oarda de Jos

Publicat

YouTube video

De câțiva ani, liberalii din județul Alba își mută, timp de o zi, bucătăria, dar și mâncătoria, pe stadionul de la Oarda. Nu fac neapărat strategii de campanie sau liste de candidați, ci stau la gura ceaunului cu gulaș unde analizează situația iuțelii și densitatea găluștelor. Dacă a fost destul de picant, dacă s-au ars la limbă, sau dacă are prea multă sare, decid doar greii partidului care jurizează ce au făcut micii bucătari politici.

la ceaune 2018

Festivalului Rustic „La Ceaune”, organizat de PNL Alba Iulia, împreună cu tinerii liberali din municipiu, se află anul acesta, la ce dea șaptea ediție. În „bucătăria” PNL, 10 echipe  întrec în arta gătitului la ceaun, iar cei prezenți bucură de un adevărat festin culinar. Iar dacă nu reușesc să impresioneze prin gust cu siguranță ies în evidență cu numele șoade alese pentru echipe:

Pupezele de la Oarda- Leo de la Oarda

Iedul Vesel- Berindei, avocat de succes

Sebeșul- Doamna Cibu

Ceaunul cu ie- Nely Baba și prietenii

Părădaia Portocalie- Mariana

Balaurii- Internaționalul Tripșa

Pro Natura Meteș-Sorin Mondialul

Ceaunul Vesel- Jolt Kalman

Habar Nam- Chef Toma

Distrit Ciorbă- Goța și Lorin

la ceaune 2018

Ca în fiecare an festinul se desfășoară pe stadionul din Oarda de Jos, iar pe lângă concursul de gătit sunt oganizate și întreceri sportive „medievale”: săritura cu sacul sau concursul de tras (pe)de sfoară- la care liberalii mari și mici se descurcă cel mai bine.

la ceaune 2018

Toți liberalii s-au adunat miercuri pe stadion inclusiv primarul Mircea Hava, președintele CJ Ion Dumitrel, deputatul Florin Roman și viceprimarii Gabriel Pleșa și Paul Voicu, care se pare că se bucură de acest moment deși este ovo-lacto- vegetarian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. City

    miercuri, 15.08.2018 at 20:34

    Sa nu va ardă la limba

  2. ion

    joi, 16.08.2018 at 08:50

    Au venit toti oportunistii pdl isti care acum isi spun liberali sa i fraiereasca din nou pe prosti adica sa faca ce se pricep mai bine ,sa le dea paine si circ.Mai bine ar vedea de cetate care se darama dupa renovarile pe bani multi a lui sabau.Piticul stacojiu ,roman care pleaca si vine in pdnl s a hotarat sa ramana totusi la ciolan.?Si pentru voicu ,ovo lacto etc ,poate merge la Nastase ca el are si gaini si oua si i dispus sa stea si la numarat.In rest gargareala penteru prostii prostiti de a gata de atatia ani.Hai la vot cu ei .

  3. Milu

    joi, 16.08.2018 at 09:25

    Ti se intoarce stomacul cand vezi fetele lor borate… Bleah… Nici astia nu sunt de calitate…

  4. pilu

    joi, 16.08.2018 at 18:52

    Corolarul politicii PNL-iste, gulasul. Asta au castigat la alegeri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax