Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Sute de avioane, nave, elicoptere sau soldați în miniatură. S-a deschis Salonul internațional de machete statice la Muzeul Național al Unirii

Publicat

IMG_8232 O expoziţie interesantă pentru toate vârstele este prezentată în aceste zile la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, odată cu deschiderea „Salonului internațional de machete statice”. Sute de avioane, nave, soldați sau creaturi SF sunt expuse până în data de 26 ianuarie 2016.

În cadrul Salonului, care reprezintă anul acesta o ediție aniversară, prilejuită de împlinirea a 10 ani de modelism la Alba Iulia, sunt expuse 360 de machete realizate de peste 60 de modeliști din România, Ungaria şi Italia.

„Tot ce este expus, sunt replici ale unor aparate, aparate sau ființe care au existat în realitate și fiecare lucrare lucrare spune o poveste. Am încercat să acoperim toate domeniile începând de la figurine, nave, vehicule terestre, foarte multă aviație și am mers până la parte de SF, nu doar parte de Star Wars, ci și ficțiunea pură, ce își imaginează modeliștii în timpul liber”, a declarat, miercuri, la vernisajul expoziției, Ovidiu Socaciu – preşedintele Asociaţiei Modelism Alba.

Nu doar copiii se vor bucura de acestă expoziție, ci și părinții deoarece modelele sunt cât se poate de reale, majoritatea fiind machete militare.

Vernisajul salonului a avut loc miercuri, iar cei care vor să vadă minunatele machete o vor putea face până în data de 26 ianuarie 2016.

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax