Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Sute de oameni au dansat „ţigăneşte” în Piaţa Cetăţii la concertul Fanfarei Ciocârlia, ce a încheiat Festivalul „Dilema Veche”

Publicat

YouTube video

După ce au ridicat în picioare săli arhipline de spectatori din toate colţurile lumii în ultimii 15 ani, artiștii din Fanfara Ciocârlia au cucerit Piaţa Cetăţii din Alba Iulia vineri, în ultima seară a Festivalului „Dilema Veche”. Sute de oameni au dansat „ţigăneşte” pe ritmurile „de foc” ale alămurilor și tobelor muzicanţilor moldoveni, ce au înveselit Cetatea Alba Carolina.

Cu un salut jovial, artiștii și-au făcut intrarea în scenă și au început concertul ce, timp de aproximativ o oră și jumătate, i-a animat pe oameni cu melodii românești, ţigănești și internaţionale, interpretate în irezistibilul stil al fanfarei. În Piaţă s-au încins hore și dansuri până în ultimul moment al concertului. Publicul și-a afirmat aprecierea prin aplauze generoase și multiple invitaţii la bis.

De-a lungul timpului, Fanfara Ciocârlia a câștigat dragostea publicului din întreaga lume cu muzica ei, cu care au avut apariţii speciale și pe ecrane, în mai multe filme, printre care seria „James Bond”, „Caravana” sau „Borat”.

Pentru a vedea galeria foto, intraţi pe Facebook.Alba24.ro.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax