Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tânăr decedat după ce plafonul unei clădiri din Alba Iulia s-a prăbușit peste el. A fost strivit sub greutatea bucăților de beton

Publicat

YouTube video

Pompierii au intervenit duminică după-amiază pentru scoaterea unui tânăr de sub plafonul clădirii fostului IJCM din Alba Iulia, de pe strada Târgului. Acesta se afla în clădirea dezafectată şi acoperişul de beton s-a prăbuşit peste el.

Potrivit apropiaților, tânărul s-ar fi aflat acolo pentru a aduna cărămizi pe care urma să le folosească la construcția unei case. Acesta avea aproximativ 18 ani, era angajat la „Salprest” și avea un copil în vârstă de 3 luni. Pompierii au intervenit pentru scoaterea acestuia de sub dărâmături, dar intervenţia a fost destul de dificilă, deoarece oamenii legii s-au temut  ca o nouă bucată de plafon să nu se prăbuşească. Tânărul era integral acoperit cu bucăţi mari de moloz, iar la scoaterea acestuia s-a descoperit că nu mai respira. Sub greutatea plafonului, trupul acestuia a fost zdrobit.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “ la ora 13.25, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, într-o clădire dezafectată situată pe strada Târgului din municipiul Alba Iulia, o placă din beton a căzut peste un tânăr.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu lucrători din cadrul I.S.U. Alba şi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba, iar, după înlăturarea plăcii din beton căzută peste tânăr, s-a constat decesul lui Marius M., de 18 ani, din Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 11.30, Marius M. a intrat că clădirea dezafectată, cu intenţia de a sparge pereţii şi de a sustrage fier, iar una dintre plăcile de beton a căzut peste acesta.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax