Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO-VIDEO: Tânăr din judeţul Iaşi, REŢINUT de poliţişti, după ce a încercat să ŞANTAJEZE o firmă de LACTATE din ALBA

Publicat

YouTube video

Un tânăr de 32 de ani din judeţul Iaşi a fost reţinut de poliţiştii din Alba, după ce a şantajat o firmă producătoare de lactate că va face public faptul că a găsit o larvă într-o cutie de lapte şi că s-a îmbolnăvit, dacă nu primeşte 1.570 de lei. Mihai Bogdan Ioniţă a fost prins în flagrant în timp ce primea “recompensa”, la Iaşi. Tânărul a trimis email-uri de ameninţare firmei respective.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Alba l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Iaşi care ar fi şantajat o societate comercială din Aba, producătoare de lactate, ameninţând că va da publicităţii faptul că, într-o cutie de lapte, a găsit o larvă.

Joi, 28 august., poliţiştii l-au prins în flagrant pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj, în timp ce primea suma de 1.570 de lei de la reprezentanţii societăţii comerciale şantajate.

Din cercetări a rezultat că, în perioada  17-27.08.2014, reprezentanţii unei fabrici de produse lactate din judeţul Alba au primit mai multe mail-uri prin care o persoană solicita suma de 1.570 lei, ameninţând că, în caz contrar, va sesiza mass-media cu privire la faptul că, într-o cutie de lapte UHT, a găsit o larvă, iar ulterior consumului s-a îmbolnăvit.

Reprezentanţii fabricii au sesizat poliţia, iar în urma cercetărilor efectuate s-a reuşit identificarea lui I.M.B., un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Iaşi, care a expediat emailurile.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba şi poliţişti din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi au organizat, joi, un flagrant, în municipiul Iaşi, ocazie cu care I.M.B. a fost surprins în timp ce primea suma de 1.570 lei de la un reprezentant al fabricii de produse lactate.

Faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de şantaj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a lui I.M.B.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax