Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tânără de 24 de ani găsită UCISĂ într-un apartament din Alba Iulia. Cadavrul avea urme de violenţă

Publicat

20160203_141036 O tânără în vârstă de 24 de ani a fost găsită fără viaţă, miercuri, într-un apartament în care stătea în chirie, în Alba Iulia. Din primele cercetări ale autorităţilor de anchetă, corpul neînsufleţit prezenta urme de violenţă, nefiind exclusă varianta unei posibile crime.

Miercuri dimineaţa a fost sesizată Poliţia pentru identificarea unei persoane decedate într-un apartament din Blocul M3, de pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia.

„Este vorba despre o tânără de 24 de ani care locuia în chirie în apartamentul respectiv. Cadavrul prezenta urme de violenţă, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită doar după efectuarea autopsiei de către medicii legişti”, a declarat pentru Alba24 prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu.

YouTube video

Accesul în bloc a fost restricţionat de autorităţile de anchetă, pe timpul în care au fost efectuate cercetările la fața locului. Anchetatorii au ridicat mai multe probe din apartamentul în care a fost găsită victima. Aceștia au căutat indicii chiar și la ghena de gunoi.

Cadavrul tinerei a fost transportat la morgă pentru necropsie.

Potrivit unor surse de la faţa locului, corpul neînsufleţit a fost găsit pe covor, în dormitor. Tânăra ar fi fost angajata unui videochat.

UPDATE: Apartamentul se află la etajul patru al blocului M3. Potrivit vecinilor, cel care ar fi găsit-o pe tânără ar fi fost prietenul acesteia, iar uşa locuinţei ar fi fost întredeschisă. Acesta ar fi fost dus la Poliţie, pentru audieri. Este posibil ca tânăra să fi fost înjughiată. Aceste detalii nu au fost însă confirmate, deocamdată, de autorităţile de anchetă.

UPDATE 2: Potrivit unor vecini, în apartamentul de două camere în care a fost găsită tânăra veneau de multe ori tineri, însă aceștia nu făceau gălăgie. Unii dintre locatari se pare că ar fi auzit în noaptea de marți spre miercuri strigăte. Surse de la fața locului au transmis că în jurul orei 10.00, polițiștii ar fi ridicat din apartament un calculator.

12642879_507499432754578_5615369261567348388 UPDATE 3: Potrivit unor surse, tânăra ar fi locuit o perioadă în Arad, fiind originară din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți. Potrivit informațiilor primite de la surse, victima se numea Alina Bianca Tănăsie şi ar fi locuit în apartamentul din Alba Iulia împreună cu o altă fată.

Pe rețeaua de socializare Facebook, fata a distribuit, marți seara, o fotografie care conține mesajul „Doamne, îți mulțumesc pentru tot ce am!”.

 

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax