Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tânără din Ocna Mureş, reţinută de Poliţie. A înşelat zeci de persoane, cu oferte pe internet

Publicat

YouTube video

O tânără din Ocna Mureş, cercetată pentru înşelăciune pe internet, a fost reţinută de poliţiştii IPJ Alba şi va fi prezentată, miercuri, procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

“În perioada 2015-2018, tânăra, prin intermediul unei reţele de socializare, ar fi înşelat zeci de persoane din toată ţara, promiţându-le achiziţionarea de diverse bunuri de pe un site de internet cu produse din afara Uniunii Europene, la preţuri avantajoase şi fără taxe vamale, fără să-şi mai onoreze promisiunea. Până în prezent, IPJ Alba a fost sesizat de 10 victime, ce ar fi plătit între 50 şi 2000 de lei, însă există bănuiala că numărul acestora este mult mai mare”, a declarat comisar de poliţie Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

 

YouTube video

Potrivit unor surse, site-ul de internet de pe care tânăra promitea victimelor că le va achiziţiona produse fără taxe vamale ar fi aliexpress.com.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în 27 martie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de o tânără de 29 de ani, din Ocna Mureş, bănuită de înşelăciune.

Tânăra a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sorina

    joi, 29.03.2018 at 00:20

    Despre cine este vorba? Cum se numește tânăra?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax