Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: TÂRGUL de JUCĂRII la Alba Mall, de Ziua Copilului. Cei mici au vândut şi au cumpărat jucării în sistem Kid to Kid

Publicat

IMG_1439 Luni, 1 iunie, în Alba Mall, copiii au adus cu ei jucăriile de care nu mai au nevoie, au făcut schimburi cu alte jucării de la alţi copii sau le-au vândut. Micii comercianți, însoțiți de părinți, au consimţit că jucăria lor s-a învechit şi că e timpul să fie înlocuită cu alta mai interesantă, dar nu neapărat mai scumpă. 

În incinta Alba Mall, de Ziua Internațională a Copilului, începând cu ora 17.00, opt copii, însoțiți de părinți, și-au adus jucăriile de care nu mai au nevoie și le-au pus la vânzare sau au făcut schimburi cu ceilalți copii. Sistemul de acţiune a fost unul simplu, kid to kid, fiecare copil a primit un post de vânzător împreună cu un însoţitor, și-a prezentat oferta completând eticheta “cumpără-mi jucăria” şi a putut negocia sau schimba după pofta inimii. Desigur, profitul a putut fi păstrat sau reinvestit, în funcţie de ce au avut alţii de oferit.

YouTube video

IMG_1378 Nu au fost acceptate decât obiecte aparţinând copiilor, iar posturile de vânzare au fost limitate, fiind oferite după regula „primul venit – primul servit”. Oferta celor mici a cuprins mașinuțe, păpuși, jucării de pluș, figurine și mașinării lego, trenulețe sau pistoale de jucărie.

Pe tot parcursul târgului, copiii s-au putut bucura de un mic univers, un parc gonflabil, face painting sau baloane colorate, toate menite să aducă zeci de zâmbete pe fețele celor mici.

Potrivit lui Mihai Coșer, purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, în viitor vor mai fi organizate asemenea evenimente, în care cei mici sunt așteptați să vină împreună cu părinții pentru a vinde sau schimba unele jucării care nu mai sunt interesante sau educative. “Târgul de jucării” reprezintă cel mai bun motiv pentru a face un inventar, dar mai ales pentru a scăpa în modul cel mai puţin dramatic de ce e vechi, făcând loc noilor favoriţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax