Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Târgul de povești pentru copii. Cărți de vânzare, diapozitive, teatru de păpuși, povești la pick-up

YouTube video

Publicat

Timp de 2 zile la Alba Iulia, spațiul expozițional de la Poarta a III-a a Cetății s-a transformat în lumea poveștilor pentru copii. Edituri din toată țara au venit pentru a-și expune cele mai noi cărți pentru cei mici.  Pe lângă târgul de cărți, cei mici pot retrăi vremurile de altă dată, prin vizionare de diafilme, diapozitive sau povești la pick-up. 

De sâmbătă dimineață, copiii însoțiti de părinți  sau bunici s-au plimbat printre raioanele pline de cărți care mai de care mai colorate, pentru a-și alege cartea perfectă.

”Târgul de povești pentru copii” se află la prima ediție, iar timp de 2 zile edituri și librării din țară, au venit la Alba Iulia pentru a-și expune cele mai noi apariții în materie de cărți pentru copii. Prețurile sunt promoționale pe toată perioada târgului.

Pe lângă târgul de carte cei mici alături de însoțitori pot participa la evenimente conexe precum: teatru de păpuși, teatru interactiv, ateliere recreative, vizionare de diafilme și diapozitive ar pot asculta și povești la pick-up.

YouTube video

Evenimentul continuă și duminică 21, octombrie cu lansari de carte, iar de la ora 17 și 18 cei mici pot participa la povești înregistrate pe pick-up și teatru de păpuși pentru copii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate