Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO-VIDEO: Târgul de Turism Rural de la Albac. Produse tradiționale și oferte de petrecere a concediilor în Apuseni

Publicat

YouTube video

Cea de-a IX-a ediție a Târgului de Turism Rural a debutat sâmbătă la Albac. Peste 50 de expozanți și-au întins standurile cu oferte care mai de care mai interesante. De la mâncare tradițională și oferte de turism, până la cele mai inedite sisteme de energie sunt prezente la târgul de la Albac.

Ediția cu numărul nouă a târgului de turism de la Alba și-a deschis oficial porțile. Panglica a fost tăiată de primarul orașului Albac, Tiberiu Todea și președintele CJ Alba, Ion Dumitrel. Aceștia au fost așteptați în fața sălii de sport de un grup de tinere tulnicărese. Printre oficialitățile care au participat la eveniment s-au numărat și vicepreședinții CJ Alba, Florin Roman și Alin Cucui, consilierul local Raul Tudorașcu, consilierii județeni Igor Cojocaru, Ioan Florea, Virgil Narița, directorul general adjunct APDRP, Nicolae Popa dar și primari din zonă.

Târgul de anul acesta aduce 47 de standuri cu 53 de expozanți. Cei prezenți au putut degusta produse și băuturi tradiționale și au putut admira costume tradiționale din zona Munților Apuseni și nu numai. De asemenea, curioșii au putut studia ofertele de turism rural și s-au putut interesa de cele mai moderne tehnologii eco.

Cei care se pregătesc deja pentru sărbătorile de iarnă au la dispoziție standurile agențiilor de turism care sunt gata să va sară în ajutor. Pentru un sejur de 6 zile la munte de Crăciun prețurile variză între 1.000 de lei și 1.500 de lei. Pentru un sejur de Revelion cu 5 nopți de cazare all inclusive oferte variază între 1.500 de lei și 2.000 de lei pentru o persoană. Printre oferte am mai găsit și posibilitatea de a petrece „ O săptămână de Vis la Munte” pentru 7 nopți cu demipensiune la prețul de 780 de lei.

Și în ediția de anul acesta, este organizat concursul de pescuit „Aventuri în Apuseni”, mult îndrăgit de participanții de până acum, ce se încheie duminică, 8 septembrie, având în total 4 manșe de întrecere. De asemenea, pentru cei interesați a fost organizată o vizită la pensiunile din Arieșeni și Sălciua.

Seara de sâmbătă sa încheiat cu un foc de tabără.

Târgul de Turism Rural de la Albac este organizat de Consiliul Județean Alba alături de Primăria Comunei Albac, în parteneriat ANTREC România.

„Suntem la a noua ediție a Târgului de Turism de la Albac, au trecut atâția ani, a fost una din primele mele dorințe când am venit la Consiliul Județean, să dezvoltăm turismul în județul Alba. Avem o bază foarte serioasă și asta am construit-o în timp”, a declarat președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Vă prezentăm programul de duminică, 8 septembrie:

08.00 – Concurs de pescuit „Cupa Aventuri în Apuseni” – manşa IV

13.00 – Festivitatea de premiere a concursului gastronomic

13.30 – Festivitatea de premiere a concursului de pescuit

14.30 – Spectacol folcloric

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Târgul Naţional de Turism Rural de la Albac: 2.000 de vizitatori la ediţia din acest an. Vezi câştigătorii concursurilor de pescuit și gastronomie | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax