Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO: Tăriceanu, în vizită electorală la Alba Iulia. A vizitat o fabrică de porțelan și s-a plimbat prin Cetatea Alba Carolina

Publicat

IMG_1325 Candidatul independent la Președinția României, Călin Popescu Tăriceanu, a ajuns miercuri, la ora 12.00, în Alba Iulia. Acesta și-a început programul printr-o vizită la fabrica de porțelan ”Apulum”, urmată apoi de o scurtă plimbare prin Cetatea Alba Carolina, în cadrul Traseului celor Trei Fortificații și la Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan . Candidatul Tăriceanu a vizitat la Muzeul ”Principia”-  ținut închis pentru public de costructorul halei .

Primul obiectiv vizitat de acesta în Cetatea Alba Carolina a fost ”Traseul celor Trei Fortificații”, unde a asistat la tragerea a trei salve de tun.

Mai apoi, acesta și-a continuat vizita, oprindu-se pentru câteva minute în incinta Hotelului Medieval, la Poarta a III-a a Cetății și la Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan.

Ultimul obiectiv vizitat de către acesta a fost Muzeul ”Principia” din Piața Cetății. Acolo, i s-a amintit faptul că fondurile pentru reabiitarea Cetății au fost accesate în perioada în care acesta era premier.

YouTube video

Începând cu ora 16.00, acesta va ține o conferință de presă  la pavilionul Mercur. Manifestarea va marca finalul campaniei electorale pentru Transilvania.

Sunt așteptați aproximativ 2000 de simpatizanți și membri PLR din zonele Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor, Cluj, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș, Brașov și Hunedoara.

Manifestarea se va încheia cu un program artistic, cu invitați artişti de muzică populară și ușoară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax