Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: Taverna Transilvania – un nou restaurant, cu specific tradițional românesc, s-a deschis la Alba Iulia (P)

Publicat

YouTube video

Un nou restaurant cu specific tradițional românesc a fost inaugurat sâmbătă, la Alba Iulia. Bucate care îți aduc aminte de cămara bunicii de la țară, ambianța și decorul tradițional românesc fac din Taverna Translvania un loc unde te simți mai ceva ca acasă.

Ceaun, pită pe vatră, proțap și vinuri de soi și alte mâcăruri meșteșugite făcute după rețetele de odinioară.

taverna

“Puneți-vă ia, puneți-vă pălăria și haideți să petrecem”. Așa au fost invitați cei care au fost prezenți la deschiderea oficială a localului. Evenimentul a fost prezentat de jurnalista Andreea Bogdan.

taverna

Mancare bună, vinuri de Jidvei și multă distracție și voie bună cu Ansamblul Folcloric Jidvei, Centrul de cultura Augustin Bena cu dansuri populare tradiționale susținute de  Flaviu Mârza și echipa sa, Garda Apulum Alba Iulia -gladiatori romani, daci și nimfe. Nu au lipsit nici reprezentanți ai agențiilor de turism din România, reprezentanți ai site-urilor de rezervări online, ghizi de turism dar și personalități locale.

taverna

Restaurantul Taverna Transilvania se află pe Strada Aleea Vilelor, Nr. 4 (Vila Elisabeta) din Alba Iulia. Rezervări la tel: 0729 881 395

taverna

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax