Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tentativă de suicid, la Alba Iulia. O tânără ar fi amenințat că se va arunca de la geamul unei locuințe


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILG5hbiww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Tentativă de suicid, vineri, la Alba Iulia. O tânără ar fi amenințat că se va arunca de la geamul unei locuințe aflate la etajul 1 al unui imobil din municipiu.

Incidentul a avut loc vineri, 23 august, în jurul orei 17:50, pe strada Ștefan cel Mare din Alba Iulia. La fața locului au sosit polițiști, cadre medicale și pompieri. După câteva minute tânăra a renunțat și a primit îngrijiri medicale de la medicii sosiți la fața locului. 

Potrivit unui cititor Alba24, care a surprins incidentul, o tânără în vârstă de aproximativ 20-25 de ani ar fi vrut să sară de la geamul unei locuințe aflată la etajul 1 al unui bloc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax