Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO-VIDEO: Tractor nou, cumpărat de Primăria Abrud pentru lucrări de întreținere, curățenie și deszăpezire a străzilor înguste

Publicat

Primăria Abrud a cumpărat un tractor pentru efectuarea lucrărilor de curățenie, întreținere, amenajare și deszăpezire pentru străzile din oraș.

„Începând de azi, garajul primăriei noastre s-a îmbogățit cu un nou utilaj, care ne va permite să efectuăm lucrări de curățenie, întreținere, amenajare și deszăpezire pentru străduțele înguste din orașul nostru”, a transmis miercuri primarul Cristian Alexandru Albu.

Utilajul a fost achiziționat de către Serviciul Local de Utilitate Publică Abrud, valoarea acestuia fiind de 134.000 de lei, fără TVA.

Tractorul are o lungime totală de 3.705 mm, o lățime de 1.776 mm și o înălțime de 2.531 mm. Greutatea utilajului, fără contragreutăți, este de 2.390 kg, capacitatea maximă de ridicare fiind de 1.850 kg.

De asemenea, reprezentanții administrației locale au mai cumpărat un pachet de atașamente în valoare de 66.899 de lei, fără TVA, format din:

  • lamă de zăpadă PUV, cu înălțimea de lucru de 780-860 mm și lățimea de lucru de 2.800 mm
  • tiranți frontali, cu prindere frontală în 3 puncte și o sarcină de ridicare de 2 tone
  • sistem de frânare pneumatică, simplu și dublu circuit

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax