Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO VIDEO: Traficul s-a reluat pe A1 Sebeș – Sibiu la kilometrul 237+800. S-a lucrat toată noaptea

Publicat

YouTube video

UPDATE: Breteaua de intrare pe A1 a fost reparata si redata circulatiei azi dimineata la ora 4. Cu doua ore inainte de termen.- a anuntat DRDP Brasov, astazi, la ora 8:15 .

Stirea initiala: Pe autostrada A1 Sebeș-sibiu la kilometrul, 237+800, la breteaua de urcare din DN1, (Mohu), traficul a fost închis deoarece se execută lucrări de reparații la partea carosabilă. Participanții la trafic care se deplasează pe direcția Vâlcea – Sibiu vor putea pătrunde pe A1 doar dacă vor întoarce în sensul giratoriu din Șelimbăr (Mall) sau utilizând ruta: DN 1 – Șelimbăr – Mun. Sibiu – str. Semaforului – str. Henri Coandă – A1 (Zona Industrială Est). 

Potrivit  DRDP Brașov, în intervalul 13.09.2018, ora 20,00 – 14.09.2018, ora 06,00, în cazul în care condițiile meteorologice vor permite, se vor institui restricții de circulație pe autostrada A1, la km. 237+800.

Restricțiile constau în închiderea circulației pe breteaua de urcare din DN 1 (Mohu) pe A1 în vederea executării lucrărilor de reparații la partea carosabilă – plombare gropi.

Participanții la trafic care se deplasează pe direcția Vâlcea – Sibiu vor putea pătrunde pe A1 doar dacă vor întoarce în sensul giratoriu din Șelimbăr (Mall) sau utilizând ruta: DN 1 – Șelimbăr – Mun. Sibiu – str. Semaforului – str. Henri Coandă – A1 (Zona Industrială Est).

Lucrările vor fi executate pe timp de noapte datorită valorilor de trafic mai scăzute din această perioadă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax