Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Trafic infernal între Alba Iulia și Sebeș. Circulația în giratoriul din Lancrăm, blocată temporar

Publicat

YouTube video

Un nou „record” pe șoselele din România. Un drum de aproximativ 15 kilometri, de la Sebeș la Alba Iulia, a fost parcurs miercuri în aproape două ore de către mii de șoferi de autoturisme și autocamioane. Coloana de mașini, bară la bară, s-a întins de la giratoriul aflat între Lancrăm și Sebeș până în cartierul albaiulian Partoș.

Traficul „de coșmar” pe porțiunea de drum nu este o noutate pentru navetiștii din cele două municipii. Șoferii sunt disperați, pentru că au ajuns să petreacă în trafic 3-4 ore zilnic. Pe lângă stres și nervii de rigoare, aceștia irosesc zilnic timpul bun de lucru.

Reprezentanţi IPJ Alba au precizat că echipaje ale Poliţiei vor fi în zonă, pentru a încerca fluidizarea traficului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ionel

    miercuri, 04.04.2018 at 18:30

    Ce tare e tirul ăla roz la 0:45, n-am mai văzut un așa tir până acum. În curând n-o să-l mai vedem 🙁 că va merge pe autostrada Sebeș-Turda.

  2. Cristian

    miercuri, 04.04.2018 at 19:10

    Există drum ocolitor prin Vint la Paclisa, dar încă astept reabilitarea acestuia!! Sper ca lucrarile sa înceapă cat de curând altfel o sa ajungem cu coloana de la Petresti pana in centru orașului Alba

  3. Ovidiu

    joi, 05.04.2018 at 08:34

    Ieri am fost de la Alba Iulia la Sebes, iar masinile erau bara la bara de la iesire din Sebes de pe podul de la Kronospan, pana la intrare in Alba IUlia, pe sensul Sebes Alba. Asa trafic nu am vazut, pe portiunea asta de drum, de cand sunt eu in Alba Iulia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax