Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Transport de ajutoare din Alba pentru locuitorii afectaţi de inundaţii din Novaci. Vezi ce prezidenţiabil se afla în zonă

Publicat

YouTube video

Reprezentanți ai Consiliului Județean Alba s-au deplasat joi la Novaci, localitatea gorjeană afectată de inundații. Împreună cu reprezentanți ai Apa CTTA SA, au donat materiale de construcții, alimente şi haine. La Novaci sosesc în permanenţă ajutoare din toată ţara, iar printre cei prezenţi în zonă s-a aflat şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Deși a trecut ceva timp de la incidentele neplăcute, încă se văd la tot pasul urmele dezastrului. Materialele de construcții vor fi folosite pentru repararea imobilelor grav afectate de inundații.

Delegația județului Alba a fost primită de către primarul orașului gorjean, Dumitru Leuștean. Reprezentanți ai ACL Alba au adunat de la membrii și simpatizanții lor alimente neperisabile (zahăr, ulei, paste făinoase, făină, orez, conserve), mobilă second hand și haine, toate fiind donate sinistraților din Novaci. Toate acestea au fost duse la Centrul Local Novaci, urmând a fi împărțite oamenilor din localitate.

În timp ce reprezentanții județului Alba erau la primărie, la Novaci a ajuns şi primarul Sibiului, Klaus Johannis, însoțit de senatorul de Alba Teodor Atanasiu.

Împreună cu primarul din localitate, cu vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman și Ștefan Bardan, de la APA CTTA, primarul Sibiului a vizitat două dintre zonele cele mai afectate de viiturile care au lovit Novaciul. Acesta s-a arătat interesat de proporțiile dezastrului, dar mai ales de măsurile care se iau la nivel local pentru ca viața să reintre cât mai repede în normal.

A dorit să menţioneze înainte de a pleca că ”important e să urmăriți să nu facă lucrul de mântuială”.

Cristina NICOLA

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. ionut

    joi, 07.08.2014 at 17:39

    Foarte tare Iohhanis asta! Sper ca sentimentul lui de a ajuta e sincer! Ma gandesc ca maine apare si Ponta cu barca p-acolo :))

  2. costel

    joi, 07.08.2014 at 17:44

    Felicitari pentru implicarea de care da dovada Iohannis si de ce nu, Atanasiu! Sa fie oare singurii oameni cu bun simt din Romania?

  3. costel

    joi, 07.08.2014 at 17:44

    Felicitari pentru implicarea de care da dovada Iohannis si de ce nu, Atanasiu! Sa fie oare singurii oameni cu bun simt din Romania?

  4. Constantin-Cristinel CATANA

    joi, 07.08.2014 at 17:55

    Felicitari domnului Klaus Johannis, cum spune si dumnealui mai bine o treaba facuta calumea decat una de mantuiala!
    Sper sa castige alegerile!

  5. elena

    joi, 07.08.2014 at 18:09

    Ardelenii dau din nou dovada de omenie si reusesc sa aduca un strop de caldura in viata oamenilor nevoiasi. Deasmenea merita tot respectul si domnul Klaus Iohannis, care a dar dovada de solidaritate in aceste clipe grele prin care trec locuitorii localitatii gorjene.

  6. diana

    joi, 07.08.2014 at 18:17

    Klaus Iohannis si Teodor Atanasiu au dat dovada de oameni cu caracter, solidari cu semenii lor pe cand cei de la PSD taiau frunza la caini sau cantau la mandolina probabil…Respect celor doi ROMANI !

  7. radu

    joi, 07.08.2014 at 18:39

    Cu siguranta toate acele ajutoare le vor usura situatia celor loviti de calamitati. Totodata domnii Klaus Iohannis si Teodor Atanasiu demonstreaza ca sunt alaturi de romanii loviti de necaz si se intereseaza de starea acestora! Acestia sunt romanii adevarati!

  8. george

    joi, 07.08.2014 at 18:45

    Asa oameni mai zic si eu! Bravo Iohannis, Bravo Atanasiu! Ar trebui ca ceilalti sa ia exemplu de la cei doi, nu sa se duca in zone lovite de inundatii si sa se prezinte cu texte de genul : ” ehh lasa, apa aduce noroc „. Aviz membrilor PSD care vor sa para interesanti!

  9. Dobrota Ionut

    joi, 07.08.2014 at 19:00

    Felicitari pentru intiativa . Respect Iohanis si Atanasiu . As vrea sa vad si pe Victoras ca face asa ceva , nu apare la televizor si da din gura degeaba ca ii pare rau . Parerile de rau nu ajuta la nimic .

  10. Mircea Ion

    joi, 07.08.2014 at 19:04

    Cand unii organizeaza sedinte sau se plimba cu barca in apa de 30 cm, oamenii gospodari si cu inima merg si ajuta sinistratii

  11. Diana

    joi, 07.08.2014 at 19:25

    Este un act incarcat de spirit civic si altruism in totala antiteza cu prestatia lamentabila a premierului Ponta si a PSD-istilor , care atunci cand s-au lovit de o situatia asemanatoare si-au aratat limitele spiritului civic. Felicitari , Iohannis si Atanasiu!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax