Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Trei persoane bănuite de furtul unui autoturism din Alba Iulia, aduse pentru audieri la IPJ Alba

Publicat

Trei persoane vizate de ancheta privind furtul unui autoturism din Alba Iulia au fost aduse miercuri după-amiaza la audieri, la sediul IPJ Alba.

Reamintim faptul că în această dimineaţă, poliţiştii din Alba au efectuat șase percheziţii la persoane bănuite de furtul unui autoturism.

În luna august a anului 2020 ar fi sustras, din Alba Iulia, un autoturism în valoare de 20.000 de euro. 

Comisar șef de poliție Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt IPJ Alba: ”În urma perchezițiilor efectuate azi de polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Alba, la persoane bănuite de furtul unui autoturism, au fost identificate și indisponibilizate mai multe componente de autoturisme în legătură cu care există suspiciunea că provin din activități infracționale.

Trei persoane au fost conduse la sediul IPJ Alba, pentru audieri. Cercetările sunt continuate”.

UPDATE ora 18,00: Două dintre persoanele conduse astăzi pentru audieri la sediul IPJ Alba, cercetate pentru furtul unui autoturism, au fost reținute pentru 24 de ore. Mâine, 18.02.2021, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat șase percheziţii, toate în județul Sibiu, la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unui autoturism și la sediile unor societăți comerciale administrate de acestea.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că la sfârșitul lunii august a anului 2020, trei persoane, vizate de anchetă, ar fi sustras un autoturism, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, din parcarea unui bloc de locuințe din municipiul Alba Iulia.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigații criminale au participat și polițiștii de investigare a criminalităţii economice și polițiștii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax