Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Trupa Dublu Click din Alba Iulia, premiată la cea de-a patra ediție a festivalului Băla Fest

Publicat

Trupa Dublu Click din Alba Iulia a fost premiată la cea de-a patra ediție a festivalului Băla Fest, desfășurat în weekend-ul 22-24 iulie, în comuna Băla, județul Mureș.

Premiul a fost acordat de către prezentatoarea, actriță și om de televiziune, Geanina Corondan, alături de președintele juriului Steve Teers și valorifică actul artistic impresionant al formației Dublu Click. Felicitări au ajuns și din partea  trupei Țapinarii cu care au împărțit scena și au oferit o seară de neuitat publicului Băla Fest.

Trupa Dublu Click a fost finalistă și la concursul Rock the Camp, care s-a ținut în luna iunie la Cluj-Napoca.

Trupa a lansat primul album intitulat  „Momente” în februarie al acestui an, în direct din studiourile TVR 1, în cadru emisiunii „Cu capul în zori” și de atunci au început un turneu prin țară.

Până acum au concertat în Cluj, Timișoara, Arad, Sibiu, Alba Iulia, Deva, Bistra, Craiova, Zălau, Brezoi Festival, Bala Fest și urmează sâmbătă, 30 iulie, Rockfest Transalpina la Rânca, unde vor împărti scena cu trupe consacrate, printre care Iris, Timpuri Noi și mulți alții.

Albumul „Momente” poate fi ascultat pe toate platformele de muzică de specialitate, iar concertul de la  festivalul Let’s Meat Festival – Brezoi este disponibil integral pe Youtube.

Dacă vreți să-i țineți aproape, ajunge să faceți un clic pe pagina lor de Facebook … sau chiar un Dublu Click.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax