Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Trupa„Folk Two”, câștigătoarea Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia

Publicat


IMG_4786Trupa„Folk Two” din Brașov a fost desemnată marea câștigătoare a ediției din acest a Festivalului Concurs de Muzică Folk Ziua de Mâine. Gala Laureaţilor a avut loc în ultima seară de eveniment și a fost urmată recitalurile susținute de Grupul Vocal Instrumental „Primavera”, Dan Vană, Vali Şerban & Ziua de Mâine, Zoia Alecu, Vasile Şeicaru, Mircea Baniciu & Band.

Șase concurenți au intrat în finala concursului de muzică folk de la Alba Iulia. Timp de două zile tinerii interpreți au performat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a câștiga trofeul din acest an și premiul de 1.500 de lei. Cel care a impresionat juriul a fost Trupa„Folk Two” din Brașov.

Locul doi a fost ocupat de Raluca Marinescu din Cluj Napoca, iar locul trei de albaiulianul Șerban Goșa.

În finala concursului au mai participat Daniel Gheorghe- București, Cecilia Papoi și Sorina Puie- din Luduș și Bistrița și Dănuț Sebastian-Reșița

În acest an, juriul Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” este format din: George Stanca (poet şi publicist), Florin Săsărman (cantautor), Dinu Olăraşu (cantautor), Emeric Imre (cantautor), Marinela Popa (profesor la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba), Stelian Feraru (profesor, director Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia), Claudiu Marean (profesor de chitară, director al Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia), Mihai Cosmin Popescu (redactor la Radio România). Sufletul Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” şi cel care a iniţiat acest eveniment este cunoscutul interpret albaiulian de muzică folk Vali Şerban.

Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” a ajuns în acest an la cea de-a XII-a ediţie fiind organizat de Consiliul Judeţean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena Alba”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax