Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO-VIDEO: Turiști blocați cu mașina în zăpadă în Valea Cugirului, recuperați de jandarmii montani. Voiau să ajungă la Șureanu

Publicat

O familie din Sibiu care a rămas blocată cu mașina în zăpadă, în timp ce dorea să ajungă la Șureanu, a fost salvată de jandarmii montani din Alba. Aceștia s-au împotmolit pe Valea Cugirului, după ce au urmat indicații GPS. Cei doi adulți și un copil de 14 ani au fost transportați de jandarmi cu snowmobilul și ATV-ul.

Doi adulți și un copil de 14 ani care rămăseseră blocați în zăpadă, au fost transportați cu snowmobilul și ATV-ul, de jandarmii montani din Alba, anunță Jandarmeria.

Un bărbat în varstă de 56 de ani și o femeie de 41 de ani împreună cu fiul lor, toți din județul Sibiu, au rămas înzăpeziți în zona Valea Cugirului.


Cei trei au venit pentru a-și petrece sfârșitul de săptămână la Domeniului Schiabil Șureanu, unde în acest weekend este organizat un concurs de schi.

Vezi și FOTO: Peste 100 de persoane participă la Cupa de Schi de la Șureanu. Salvamont asigură asistența de specialitate

În timp ce se deplasau spre unitatea de cazare, GPS-ul le-a indicat o rută spre un drum forestier, unde, după o scurtă distanță parcursă au și rămas înzăpeziți cu mașina.

În urma apelului la 112 , patru jandarmi montani de la Postul Montan Șugag au intervenit cu snowmobilul și ATV-ul din dotare pentru a-i transporta la pensiunea unde erau cazați, mașina urmând a fi recuperată ulterior.

Niciuna din persoanele implicate nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax