Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Ultima seară la Alba Iulia Music & Film Festival 2015. Concertul VAMA şi filmul „Live” cu Tudor Chirilă în Cetatea Alba Carolina

YouTube video

Publicat

concert vama alba iulia 2015 A fost ultima seară la Alba Iulia Music & Film Festival 2015, încă o ediţie a evenimentului care oferă albaiulienilor şi turiştilor ocazia să asculte muzică bună, să-i vadă pe scenă pe artiştii preferaţi şi să urmărească filme premiate. Piaţa Cetăţii a fost din nou plină de oameni care au venit pentru concertul „Vama”, dar şi pentru a vedea proiecţii video în premieră.

Tudor Chirilă joacă rolul unui om de afaceri ajuns în „vizorul” unei jurnaliste de investigații, interpretată de Rodica Lazăr. Este, pe scurt, prezentarea filmului „Live”, care a putut fi văzut duminică seara în Cetatea Alba Carolina. Tot Tudor Chirilă a făcut un „show” memorabil în inima Cetăţii, la concertul trupei „Vama”.

Palatul Principilor a găzduit proiecția filmului „Aferim!”, în regia lui Radu Jude, o incursiune în istorie, mai precis în Țara Românească a începutului de secol XIX, urmărind un zapciu care vrea să prindă un rob fugit de la stăpân. Filmul a fost ales de Centrul Național al Cinematografiei să reprezinte România la premiile OSCAR, în categoria „cel mai bun film străin”. „Aferim!” a câștigat Ursul de Argint la festivalul de film de la Berlin în 2015.

Producţia Despre oameni și oi” („Rams”) a prezentat o călătorie în Islanda, la o fermă izolată, unde doi frați care nu și-au vorbit de 40 de ani trebuie să se regăsească cu orice preț pentru a salva bunurile lor cele mai prețioase: oile care le asigură traiul de zi cu zi. „Despre oameni și oi” a fost premiat la Cannes 2015 cu premiul „Un certain regard”.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Prima seară la Alba Iulia Music & Film Festival în Cetatea Alba Carolina. Mircea Baniciu, Vizi Imre şi Transylvania Dragon

Alba Iulia Music & Film Festival, singurul eveniment de acest gen din România, propune o combinaţie unică între filme care vorbesc despre muzică sau muzicieni şi posibilitatea de a vedea live solişti sau trupe care se regăsesc pe coloana sonoră a unui film din program, într-un mix cât mai divers de genuri. Alba Iulia Music & Film Festival este organizat de Asociația Film și Cultură Urbană, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia.

foto-video: Cristina Nicola

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax