Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Ultimul apel al promoției 2013 la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Momente emoţionante alături de familie şi prieteni

Publicat

YouTube video

Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” au trecut, miercuri, seara, prin momente pline de emoţie, la ultimul apel din cei patru ani de liceu. De această dată, viitorii militari au înlocuit tradiționalul răspuns „prezent” pe care-l ofereau la apeluri și au răspuns „absolvent” din tot sufletul.  

Absolvenţii au primit câte un lampion, dar și distincții din partea celor care patru ani le-au îndrumat pașii pe calea cea bună. Deși în ținuta de elev al Colegiului Militar Liceal„Mihai Viteazul”, fiecare tânăr părea tenace și fără emoții, odată cu apropierea de finalul evenimentului, au apărut și lacrimile din ochii celor care au fost colegi, camarazi, prieteni, care au împărțit zâmbete și momente vesele, dar și câteva clipe în care tot plutonul ducea greul pentru o faptă lipsită de maturitate a câtorva colegi.

Pentru acești elevi ai claselor a XII-a, urmează examenul de bacalaureat și admiterea în unitățile superioare de învățământ militar.

„Ready for war” de la 50 Cent, în loc de celebrele marșuri militare

Pentru prima dată în istoria liceului, elevii au intrat în formație de defilare pe muzica lui „50 Cent”. Din boxe a răsunat piesa „Ready for War”, iar marșul militar a fost mai mult o relaxare înaintea ultimului apel.

La eveniment au asistat peste 300 de părinți, prieteni sau rude ai elevilor. Finalul a atins cote maxime: toți elevii claselor a XII-a s-au prins într-o horă și, cu lacrimi în ochi, au rostit numele de familie al fiecăruia, urmat de urale.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax