Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Ultimul apel pentru promoţia 65 la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. Absolvenţii şi-au luat rămas bun de la colegi şi profesori

Publicat

colegiul militar ultim apel promotie 2016 alba iulia_11 Promoţia cu numărul 65 de la Colegiul Național Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia şi-a luat rămas bun de la colegi şi profesori, la ceremoniile de încheiere a anului şcolar 2015-2016.

Absolvenţii din promoția a 65-a, ce poartă denumirea onorifică ,,Andrei Mureșanu – 200”, au avut miercuri seara ultimul apel. Momentul a fost presărat cu emoţii, având în vedere despărțirea de camarazi, după patru ani în care liceenii militari au fost împreună la cursuri, în săli de clasă, cabinete şi laboratoare, la bibliotecă, sala de lectură şi în poligonul de tir sau pe terenurile de sport, la masă sau la activitățile administrative specifice vieţii cazone, potrivit reprezentanţilor Colegiului.

La eveniment a fost prezent generalul de brigadă Dorin Ioniță, șeful Direcției Instrucție și Doctrină din Statul Major General, echipa managerială a colegiului, cadre militare, didactice, părinți, prieteni, invitați.

Colegii mai mici şi-au luat rămas bun de la absolvenţi şi i-au aplaudat.

 

Miercuri dimineaţa, elevilor le-au fost acordate premii, diplome, medalii, cărți și gradele specifice anului de învățământ și rezultatelor foarte bune. Astfel, a fost premiată munca elevilor din acest an școlar atât la nivel științific, cultural, de creație cât și sportiv. Absolvenții au primit, și în acest an, câte un cadou simbolic din partea filialei județene Alba a cadrelor militare în rezervă și retragere, președinte general de brigadă (r) Ioan Belci.

sursa foto-video: Facebook (Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax