Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Un avion a aterizat forțat vineri, pe un teren de lângă localitatea Sântandrei din Hunedoara

Publicat

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat vineri, pe un teren din zona localității Sântandrei, sat ce aparține de orașul Simeria, județul Hunedoara. 

Potrivit IPJ Hunedoara, în avion se aflau două persoane, instructor și elev.

UPDATE: Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 11 februarie 2022, ora 11:49, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Hunedoara au fost sesizați cu privire la faptul că, un avion de antrenament, a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol situat între Sântandrei și Bârcea Mică din județul Hunedoara, fără a fi înregistrate victime omenești.

Polițiștii, ajunși la fața locului, au constatat că, pe un teren agricol se află un avion de antrenament pentru zbor, care prezenta avarii la elice și la jamba de aterizare, fiind identificat instructorul de zbor, un bărbat în vârstă de 55 de ani și elevul în vârstă de 49 de ani, care nu au suferit vătămări corporale, care au aterizat forțat deoarece avionul prezenta defecțiuni tehnice la motor.

Evenimentul a fost raportat la Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile, cercetările continuând in vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor comiterii acestui eveniment aviatic.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Din primele informații, aparatul de zbor ar aparține de Aeroclub Deva.

Vineri după-amiaza, avionul a fost transportat pe străzile din localitate, timp în care traficul rutier în zonă a fost restricționat.

sursa foto, video: Eduard F., Mircea I. H. 

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax