Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Un Bichon a poil frise şi un Akita American, cei mai frumoşi câini din prima zi a expoziţiei Royal Crown Trophy 2015 de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

20150815_200908_resized Titlul de Best In Show – Cel Mai Frumos Câine al Expoziției Chinologice de la Alba Iulia, Royal Crown Trophy 2015, în prima zi de eveniment, sâmbătă, i-a revenit unui exemplar deosebit din rasa Akita American, în cadrul show-ului naţional, respectiv unui Bichon a poil frise, în cadrul celui internaţional. Programul continuă şi duminică, cu expoziţie internaţională de câini, târg de adopţii, demonstraţii de dresaj şi Supreme Best In Show, cel mai frumos exemplar al evenimentului.

Sâmbătă seara, pe podiumul celor mai frumoase exemplare canine au urcat şi un Samoyed (locul trei) şi un Akita Inu (locul doi), dar şi alţi câini, pe diferite grupe.

Expoziţia continuă şi duminică, de la ora 9.00, când cei mai frumoşi câini pot fi admiraţi pe Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina, în Piaţa Toboşarului.

Proprietarii au ocazia să-și prezinte și să-și promoveze animalele de companie, indiferent de rasă, talie sau vârstă. Câinii nu vor fi premiați doar pentru frumusețe, ci va trebui să parcurgă într-o manieră inventivă Traseul de Nord, între Piața Romană și Piața Toboșarului din Cetatea Alba Carolina, dovedind, astfel, că merită trofeul Supreme Best in Show. Arbitrii provin din Argentina, Italia, Franța, Israel, Slovenia și România.

Ajuns la a VI-a ediție, evenimentul organizat de Asociația Chinologică Alba alături de Primăria municipiului Alba Iulia, oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală. În afara handler-ilor, la Alba Iulia sunt prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și Europa.

PROGRAM

Duminică, 16 august 2015

Ora 9.00 Expoziție internațională – câini de toate rasele

Ora 11.00 Târg de adopții

Ora 13.00 Demonstrații de dresaj

Ora 14.00 Program special – Best In Show (Cel Mai Frumos Câine al Expoziției) și Supreme Best In Show

Alba Iulia figurează în calendarul competițional oficial al Federației Chinologice Internaționale din anul 2010.

Vezi GALERIE FOTO cu Cei mai frumoşi câini, în competiţie internaţională la Alba Iulia. Royal Crown Trophy 2015, dedicat iubitorilor de animale

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax