Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Un BMW a zburat în acoperișul unei case din Lancrăm. Accident grav, produs în urma unei curse de mașini, pe DN1

Publicat

Un grav accident rutier s-a petrecut în prima zi din anul 2023, pe strada principală din localitatea Lancrăm (DN 1). Un autoturism, marca BMW, condusă de un tânăr de 19 ani, a zburat la propriu în acoperișul unei locuințe, iar apoi, după impactul cu solul, s-a făcut praf.

Impactul a fost atât de puternic încât motorul a sărit la peste 25 de metri, iar piesele din autoturism s-au împrăștiat pe toată strada.

Deși momentan nu sunt date oficiale, martori oculari vorbesc că mașina ar fi avut o viteză foarte mare la momentul în care șoferul ar fi pierdut controlul volanului. 

Nimeni nu a fost rănit grav, deși accidentul putea avea urmări tragice, atât pentru cei din mașină, cât și pentru locuitorii de pe stradă, care puteau fi victime.

În mașina respectivă se aflau patru persoane, trei minori și tânărul de 19 ani de la volan. Toți patru au scăpat cu viață, dar cu multiple contuzii.

Ce s-ar fi întâmplat

Alarma s-a dat în jurul orei 22.00, când un accident rutier cu două autoturisme implicate era anunțat prin numărul de urgență 112. La fața locului au pornit patru echipaje de pompieri din Sebeș, alături de polițiști.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Accident GRAV pe DN 1, în zona Lancrăm. 4 persoane au fost rănite, din care 3 minori

Când au ajuns la fața locului, pompierii militari au găsit o persoană încarcerată și au scos-o dintre fiarele mașinii. Polițiștii și pompierii au anunțat că este vorba despre un accident rutier, însă nu au oferit mai multe detalii.

Cele două autoturisme implicate pe care le-au anunțat autoritățile sunt de fapt o mașină parcată în fața curții și cea scăpată de sub control.

Cum s-ar fi petrecut accidentul și cum a zburat mașina în casă

Momentan, până la publicarea acestui articol, reprezentanții IPJ Alba nu au comunicat cum s-a petrecut accidentul.

Mai multe surse și martori oculari vorbesc însă despre o cursă între două mașini, autoturismul implicat și încă un autoturism. Cert este că mașina gonea cu viteză dinspre Sebeș.


La un moment dat, șoferul a scăpat mașina de sub control, a intrat pe contrasens și a început să meargă pe trotuarul de pe lângă case, pe jos fiind vizibile mai multe urme de frecare.

La un moment dat, mașina lovește o bordură și se apropie de casa în care urma să zboare.

Lângă casa afectată, vecinii și-au scos mașina din curte. Cu viteză, autoturismul condus de tânărul de 19 ani prinde rampa din fața mașinii parcate, se desprinde de pe asfalt și ”cu ajutorul” autoturismului parcat în fața porții se lansează în acoperișul casei.

După ce a lovit colțul casei și al acoperișului, mașina se învârte în aer și cade pe asfalt. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul a fost proiectat din mașină, la peste 20 de metri, iar piese din autoturism au fost împrăștiate pe toată strada.

Bubuitura provocată de impact a fost atât de puternică, încât vecinii au crezut că un TIR le-a intrat în casă, dar când au ieșit repede din curți, au văzut acoperișul casei lovit, iar automobilul BMW făcut praf.

Toți cei patru tineri din mașină au scăpat cu viață dintr-un grav accident care se putea termina cu o tragedie.

Mai mult de atât, totul putea fi cu mult mai grav dacă în fața porților pe lângă care a trecut mașina se aflau oameni.

Pasagerii și șoferul au fost transportați la spital în stare de conștiență, dar cu multiple fracturi.

Pagubele proprietarului casei afectate sunt destul de însemnate. Casa era recent renovată, iar acum podul și implicit acoperișul sunt grav avariate.

Luni dimineață, pagubele erau vizibile; două echipe de la gaz lucrau pentru a reface rețeaua avariată în timpul accidentului, iar părți din mașină erau împrăștiate pe toată strada.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Maria

    luni, 02.01.2023 at 14:19

    Acum să-i dea control judiciar, căci de…la noi e posibil! O fi copilul unui pilos și scapă și pe urmă face din nou!

  2. Jean

    luni, 02.01.2023 at 16:23

    Este un eveniment foarte grav daca il privim prin prisma consecintelor pe care le-ar fi putut produce, iar politia il trateaza ca pe o scapare de sub control a unui autovehicul…. daca n-au fost victime; seamana cu saritura lui Lae Draghici, doar ca atunci a fost cascadorie regizata

  3. Ologii

    luni, 02.01.2023 at 17:44

    Proprietarului casei, ar fi avut tot dreotul sa rupa picioarele cretinilor din masina luata la mina a-5-a sau furata din afara. Așa, dobitocii vor scapa,se vor urca in altă vechitura și vor omori nevinovați !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax