Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO Al treilea lot de cerbi lopătari, adus de către AJVPS Alba la Hăpria. Câte exemplare sunt în prezent în parcul tematic

Publicat

Al treilea lot de cerbi lopătari a fost adus de către AJVPS Alba, duminică, 12 februarie, în parcul tematic de la Hăpria. 

Efectivul de lopătari numără acum 12 ciute de lopătar gestante, doi viței, șase sulitari (masculi tineri de 2-3 ani) și patru tauri maturi cu trofee deja impresionante.

„Așa cum am previzionat, am asigurat un material genetic de bună calitate, care va completa efectivele de cerb lopătar de pe fondurile de vănâtoare de la Pianu și Oarda și va ajuta sangvinizarea și creșterea calitativă și numerică a efectivelor de lopătari deja existente.

Vom mai aduce în curând încă 8 – 10 ciute gestante care vor făta aici, la noi. Vom completa bogăția speciilor de interes cinegetic și cu o familie de mufloni, iar în primăvara vom construi o fermă pentru mistreți și o volieră pentru fazani.

Menționez că toate aceste investiții și achiziții le-am realizat din banii noștri și a unor sponsori inimoși. Multumim tuturor. Gândurile noastre prind contur”, au transmis reprezentanții AJVPS Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax