Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO VIDEO: Un planor a aterizat forțat pe un câmp de lângă Oiejdea, la câțiva zeci de metri de DN1. Ce spune pilotul

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHJtTCww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script> </p>


Un pilot de planor a făcut o aterizare forțată a aparatului de zbor, vineri, 11 octombrie, în jurul orei 17.00, pe un câmp din Alba, la aproximativ 25 de metri de DN 1, în zona Oiejdea. Pilotul spune că acțiunea a fost programată deoarece acesta urmează să obțină o calificare pentru care era necesară proba practică în care a fost inclusă și aterizarea forțată. 

UPDATE: Poliția din Alba nu a fost solicitată pentru a supraveghea aterizarea planorului, care s-a desfășurat la câțiva zeci de metri de una dintre cele mai aglomerate șosele din România. 

Vezi și Permis de conducere: Un nou test pentru cei care vor să devină șoferi sau să-și schimbe permisul

Reprezentanții IPJ Alba au intrat în alertă, iar acum caută să verifice dacă zborul și aterizarea planorului a fost autorizată, deoarece, o mică greșeală de pilotaj, ar fi putut pune în pericol persoanele care se treceau cu mașinile pe DN1, prin zona respectivă.

planor

Pilotul ar fi decolat de pe aerodromul din Deva și în zona Oiejdea a realizat manevra de aterizare forțată, în condiții de vânt puternic, pe un câmp. 

O echipă Alba24 s-a deplasat la fața locului, după ce au fost alertată de mai mulți cititori, care au transmis că în zonă se află un planor prăbușit. 

planor

Reporterii Alba24 l-au găsit la fața locului pe pilot, care le-a declarat că nu a fost vorba despre nici un accident, ci doar o probă practică. Aceasta s-a desfășurat în condiții normale, fără incidente. 

planor

O echipă de la aerodromul din Deva urmează să vină la locul aterizării forțate, să demonteze aparatul de zbor și să îl transporte înapoi la bază.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax