Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un pod nou va fi construit la Pianu de Sus. Vechiul pod, afectat în urma inundațiilor din 2019, va fi demolat

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFJeEgsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un pod nou peste Valea Pianului va fi construit în localitatea Pianu de Sus, printr-o investiție de peste 900.000 de lei. Vechiul pod, afectat în urma inundațiilor din anul 2019, urmează să fie demolat. 

Primăria comunei Pianu a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru execuția de lucrări – construire pod peste Valea Pianului, în Pianu de Sus – Pod La Oancea. Valoarea totală estimată este de 913.832,29 de lei, fără TVA.

Podul peste Valea Pianu este situat în intravilanul localității Pianu de Sus, pe strada secundară ce face legătura între DJ 704A și strada Râului.

Proiectul propune realizarea unu pod nou, în locul celui calamitat în anul 2019. În urma unor inundații a fost afectată prin distrugere parțială infrastructura podului, ducând la ruperea și tasarea suprastructurii.

În acest fel au fost afectate și elementele de echipare edilitară care supratraversau Valea Pianului, fixate de suprastructura podului, respectiv rețea de distribuție apă și conducta de refulare canalizare menajeră. Acestea sunt în stare de echilibru precar, funcționând doar datorită elasticității și capacității de deformare a conductelor din polietilenă.

Vezi și LIVE VIDEO: DEZASTRU în comuna Pianu, după inundațiile de sâmbătă seara: ”În 60 de ani nu am văzut așa ceva”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax