Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Albaiulianul Radu Viţălaru pe PODIUM la Campionatul Naţional de Offroad al României 2017

Publicat

YouTube video

Şi-a testat îndemânarea şi ambiţia pe culmi abrupte de munte, pe ploaie, vânt sau soare arzător şi a făcut echipă cu alţi pasionaţi de întreceri 4×4. Aflat la prima experienţă în cadrul Campionatului Naţional de Offroad al României, Radu Viţălaru (38 de ani), din Alba Iulia a reuşit performanţa locului trei la secţiunea Trial, după un an întreg de efort susţinut.

Nu i-a fost uşor, dar nu a renunţat. Satisfacţia de a ajunge la capătul cursei după ore întregi de pregătire a maşinii şi alte ore de parcurs pe teren dificil a compensat orice sacrificiu pe care l-a făcut din timpul său liber. Pentru că este o pasiune, iar oamenii care preferă acest sport sunt dintr-o categorie aparte. Curajoşi şi ambiţioşi, la fel ca toţi ceilalţi care practică diferite sporturi, ca hobby ori de performanţă, au de trecut piedici, la propriu, pentru a parcurge traseele montane sau cele de trial, pe teren accidentat. Şi nu de puţine ori, maşinile cedează şi trebuie reparate iar.

Acum, după 7 etape la Campionatul Naţional de Off Road al României, este pe locul trei la secţiunea Trial, clasa Standard A.

A făcut echipă, în acest an competiţional, cu Jan Willem Eek (copilot, locul 4 clasament general – clasa Standard A, locul 7 clasament Trial 2017 – Standard A), dar şi cu Mihai Florea (copilot, locul 8 în clasamentul Trial 2017 – clasa Standard A, locul 7 clasament general – Standard A).

Au concurat cu un autoturism Suzuki Samurai şi reprezintă Club Alba Off-Road. În iulie 2017, la etapa de la Târgovişte, Radu şi Jan au reuşit prima clasare oficială pe podium pentru acest club, de la afilierea la Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

Citeşte şi FOTO: Performanţă pentru Club Alba Off Road. Două echipe din Alba Iulia, pe locurile doi şi şase, la Campionatul Naţional al României, etapa de la Târgovişte

Vezi şi FOTO-VIDEO: Adrenalină, motoare turate şi distracţie pe drumuri de munte, la prima competiţie organizată de Club Alba Off Road, în Şureanu. Câştigătorii

sursă foto: Facebook (Club Alba Off Road şi Campionatul Naţional de Off-Road)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax