Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un Samoyed și un Ciobănesc românesc mioritic, cei mai frumoşi câini din prima zi a expoziţiei Royal Crown Trophy, la Alba Iulia

Publicat

collage În prima zi a expoziției chinologice Royal Crown Trophy 2016 de la Alba Iulia, titlul de Best in Show – Cel Mai Frumos Câine i-a revenit unui exemplar deosebit din rasa Samoyed, în cadrul show-ului naţional, respectiv unui Ciobănesc românesc mioritic, în cadrul celui internaţional. Programul continuă şi duminică, cu expoziţie internaţională de câini, târg de adopţii şi Supreme Best in Show, cel mai frumos exemplar al evenimentului.

Titlul de „Best in Show” în cadrul show-ului național a fost obținut de un exemplar din rasa Samoyed, pe nume „Caramel”, cu proprietari din Pitești. Pe podiumul celor mai frumoase exemplare canine au urcat şi un American Staffordshire Terrier (locul doi) și un Ciobănesc german (locul trei).

În cadrul concursului internațional, titlul de „Best in Show” i-a revenit lui „Amuro”, un Ciobănesc românesc mioritic în vârstă de 2 ani, cu proprietari din Timișoara. Podiumul a mai fost completat de un câine rasa Samoyed (locul doi) și un English Bullmastiff (locul trei).

YouTube video

Expoziţia continuă şi duminică, de la ora 10.00, când cei mai frumoşi câini pot fi admiraţi pe Latura de Nord a Cetăţii Alba Carolina.

La eveniment participă proprietari de animale din Belgia, Bulgaria, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Muntenegru, Polonia, Rusia, Slovacia, Ungaria și bineînțeles România. La ediția din acest an, arbitrii sunt din Slovacia, Spania, Cipru, Ungaria, Portugalia și Bulgaria.

Dincolo de competiția convențională, iubitorii de câini au posibilitatea să discute cu profesioniști din domeniu despre tot ce-i interesează și îi aproprie în pasiunea lor comună: diete, antrenamente, întreținere, medicină veterinară etc. Evenimentul are menirea de a arăta tuturor capacitățile extraordinare pe care le au companionii noștri cu patru picioare, adaptați unui stil de viață umanizat, modelat cu atenție și dragoste de către proprietarii lor.

Programul „Royal Crown Trophy” 2016

Duminică, 14 august:

CACIB EXPO Campionat (375 câini înscriși)

Ora 10.00 – Deschiderea expoziției

Ora 10.00 – Arbitraje la ring

Ora 14.00 – Best in Show CACIB & Supreme Best in Show

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax