Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Un spital privat nou în Alba Iulia, dezvoltat de medicul oftalmolog Dr. Holhoș Teodor (P)

Publicat

Dr. Holhoș Teodor a primit autorizația de construcție pentru un nou spital. Noul spital va oferi servicii medicale din mai multe specializări, inclusiv oftalmologie. Clădirea va fi amplasată pe Calea Moților.

Alba Iulia va avea un spital privat nou, acesta fiind inițiativa medicului oftalmolog Teodor Holhoș. Proiectul a primit autorizația de construcție, după o lungă așteptare, moment care practic permite începerea construcției. Noul spital va fi o unitate medicală privată, cu mai multe specializări, care va pune la dispoziția albaiulienilor servicii medicale private și prin CNAS. Spitalul va fi dotat și echipat la standarde europene, cu echipamente performante, săli multifuncționale, bloc chirurgical și cabinete medicale dedicate consultațiilor.

Noul spital va fi amplasat pe Calea Moților, nr 61, în zona giratoriului, va avea 5 etaje și o parcare generoasă. Având în vedere stadiul în care se află proiectul acum, configurația exactă a serviciilor și a personalului nu este încă stabilită, dar cu siguranță, vor fi acoperite domeniile de mare necesitate pentru Alba Iulia. Unul dintre etaje va fi destinat noii clinici oftalmologice Dr. Holhoș, care își va muta sediul în noua clădire.

”Avem în gând multe planuri și idei care să aducă cu adevărat un plus de beneficii locuitorilor din Alba Iulia și împrejurimi, serviciile medicale de calitate fiind de mare necesitate în județul nostru. Experiența mea și a echipei mele în dezvoltarea unei rețele de servicii medicale regionale a constituit un avantaj în demararea acestui proiect îndrăzneț. Mă bucur că putem realiza acest proiect de amploare în domeniul medical, mai ales în aceste vremuri destul de incerte, dar care ne arată cu siguranță limitele sistemului de sănătate din țara noastră. Cu siguranță, avem nevoie de spitale noi și bine echipate”, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Proiectul a fost realizat de Biroul de Proiectare Străjan, clădirea având un design modern și funcțional, cu spații generoase pentru crearea fluxurilor medicale necesare și pentru pacienți. Alegerea spațiului nu a fost întâmplătoare. Amplasarea noului spital ține cont și de fluxurile de trafic, și va oferi o nouă amplitudine întregii zone.

Dr. Holhoș este fondatorul rețelei regionale de oftalmologie care îi poartă numele, o companie de succes care numără 12 cabinete de optică medicală, 3 clinici de oftalmologie în Alba Iulia, Turda și Mediaș, și o a 4-a clinică care se va deschide chiar anul acesta, în Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ioana

    marți, 03.11.2020 at 20:37

    Felicitări! Insa are preturi foarte piperate…250 ron o consultație

  2. Observatoru de inaltimi

    miercuri, 04.11.2020 at 12:10

    Foarte faina constructia dar cel mai mult ma bucura faptul ca a tinut cont de inaltimea cladirilor din jur. Chiar nu observa nici o autoritate ca aceasta cladire are 5 etaje?

  3. dolfi

    miercuri, 04.11.2020 at 19:21

    Pai nu observa nimeni ca toti cei care trebuiau sa observe au probleme si cu vederea si cu lacomia!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax