Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Un tânăr din Alba își caută jumătatea la ”Gospodar fără pereche”. Care este povestea lui Călin Hîrlea

YouTube video

Publicat

Călin Hîrlea este născut în județul Alba, are 34 de ani și este proprietarul unei pensiuni din localitatea Vidolm, pe care a ridicat-o cu mâinile lui și pe care vrea s-o împartă cu o viitoare soție. Nu și-a găsit sufletul pereche până acum și s-a gândit că show-ul ”Gospodar fără pereche” e locul potrivit pentru a-și alege ”jumătatea”.

Vidolm  este un sat în comuna Ocoliș din județul Alba, Transilvania, România. La Vidolm se găsește muntele Colțul Roșu, cu faimoasa rezervație de zadă, extinsă pe 92 ha, declarată rezervație forestieră, cu arbori seculari de 35–40 m înălțime

Călin este unul dintre cei 8 protagoniști ai sezonului 3 al emisiunii care a debutat cu o explozie de audiență, joi, la Pro TV.

El se prezintă ca un om ambițios, corect, sufletist și spune că ajută oamenii fără să aștepte ceva în schimb.

Deși a trăit cea mai mare parte a vieții în oraș, de cinci ani, de când a început să construiască pensiunea nu s-a ferit în nicio zi de munca fizică: face curățenie, amenajează noi spații de relaxare, culege ciuperci, afine și zmeură din pădure, merge după lemne.

În puținul timp liber pe care îl are, îi place să pescuiască. Îi plac mult animalele – are un câine care e tot timpul lângă el, iar recent a ”adoptat” și un pui de mistreț, care odată ajuns la el în curte se simte mai bine decât în mediul său natural și nu mai vrea să plece în pădure.

Despre tânăra care îl va cuceri, spune că trebuie să fie frumoasă, inteligentă, să îl susțină moral și să fie mereu sinceră.

Călin mai spune că vârsta nu contează într-o relație, dar ce știe sigur este că își dorește un copil, mai exact o fetiță.

Joi, la intrarea în emisiune, Călin a fost primit cu aplauze de toate tinerele prezente, iar una dintre ele a spus:

”Este un bărbat frumos, înalt, arată bine, cred că ne potrivim și fizic, într-un cuvânt: e exact ce trebuie!”.

”Mă simt bine când se uită toate fetele la mine. Este o senzație diferită”, a spus, la rândul său Călin (VIDEO mai jos, min. 3.34).

”Gospodar fără pereche” este un reality-show care prezintă parcursul unor fermieri singuri care își caută perechea. Bărbați carismatici și muncitori, unii care țin la tradiții și alții moderni au ocazia să cunoască doamne sau domnișoare, în speranța că una dintre ele va fi aleasa inimii lor.

”Structura emisiunii presupune difuzarea unui prim episod în care sunt prezentați fermierii participanți și dorințele acestora despre jumătatea ideală pentru ei și, după o perioadă de câteva luni în care are loc selecția persoanelor interesate de aceștia, show-ul continuă cu etapele în care fermierii aleg cele mai potrivite posibile perechi și evoluția relațiilor dintre ei”, explică realizatorii show-ului.

Emisiunea “Gospodar fără pereche”, prezentată în acest sezon de Geanina Ilieș, poate fi urmărită în fiecare joi, la Pro TV.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax