Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: Accident MORTAL pe DN7 zona Tărtăria. Două persoane decedate după un impact între un TIR și un autoturism

Publicat

DSC_0213 O femeie și un bărbat și-au pierdut viața, joi seara, într-un accident rutier petrecut pe DN 7 între localitățile Tărtăria și Șibot. Este vorba despre un impact între un TIR și un autoturism. 

La fața locului au fost chemată și echipă de intervenție a ISU Alba. Autoturismul implicat în accident este marca Saab, înmatriculat în Alba, iar TIR-ul are numere de Cluj.

UPDATE: Din primele informații de la fața locului, cele două persoane care se aflau în autoturism au decedat pe loc. Cel mai probabil, a fost un impact frontal, la viteză mare. Motorul mașinii a fost proiectat pe câmp.

Bărbatul decedat era șoferul mașinii și avea 40 de ani. Femeia nu a fost identificată de polițiști.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, la ora 17.56, M.I de 40 de ani din localitatea Berghin în timp ce conducea un autoturism marca Saab, proprietatea lui M.V.G, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în județul Cluj, care tracta o semiremorcă, ansamblu condus de H.F. (43 de ani) din Câmpia Turzii.

Ca urmare a accidentului a rezultat decesul conducătorului auto M.I. şi a pasagerei aflate în acelaşi autoturism, o femeie de 24 de ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba.

La faţa locului, pe DN 7, în afara localităţii Săliştea, au intervenit poliţiştii de la Serviciul Rutier Alba.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de ”ucidere din culpă”, precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, pe DN7, între Sebeş şi Orăştie, timp de două ore.

foto-video: Daniel BLOSS

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mario

    duminică, 14.02.2016 at 08:39

    Sticla pe drum pentru ca domni de la drumuri lucreaza numai de la ora 9 dimineata.Pentru ce platim taxe si impozite daca drumurile sint patinoare ?Intr-un interval de 6 ore au fost 6 accidente pe tronsonul de drum Vintu de jos-Tartaria iar cei de la drumuri aruncau cu material antiderapant debia vineri 12.02.2016 la ora 9 dimineata.Oare cei care raspund de aceste lucruri cum pot sa mai doarma noaptea si la sfirsitul lunii sa isi ridice salariul?Citi vor mai muri pe incompetenta si nepasarea altora ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax