Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: UPDATE | Tragedie în Alba Iulia: Un tânăr de 26 de ani s-a sinucis din dragoste. A fost găsit spânzurat

Publicat

YouTube video

Un tânăr de 26 de ani şi-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Alba Iulia. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

UPDATE: Din primele informaţii este vorba despre Mihai Stoia, care locuia într-un bloc de pe strada Gladiolelor din Alba Iulia. Acesta a fost găsit decedat de către mama sa. Tânărul de 26 de ani făcea parte din galeria echipei de baschet CSU Alba Iulia și lucra la SEWS.

Tânărul locuia de aproximativ 2-3 luni cu chirie în locuința în care a fost găsit spânzurat. Acesta era din Oarda de Jos.

Se pare că motivul care l-a împins spre acest gest disperat ar fi fost despărțirea de iubita sa, o tânără din Bărăbanț. Băiatul a lăsat un bilet de adio în care îşi cere iertare şi explică de ce nu a mai dorit să trăiască.

„Aş vrea să-mi fie cald. Aș iubi, dar nu mai am pe cine. Relația cu … m-a distrus, am făcut totul să fie bine, dar nu a mers. Ne-am despărțit. Ea a ales. Am iubit-o. Vă rog să mă iertați, nu mai pot”, a scris tânărul.

Mihai și-a premeditat moartea.

Potrivit fostei sale iubite, de care s-a despărțit în urmă cu o lună, acesta îi spunea că atunci când va muri să îi ducă măcar o floare la mormânt. Duminică noaptea, înainte să își pună capăt zilelor, acesta a postat pe pagina sa de facebook un mesaj care parcă prevestea ce se va întâmpla: „Prețuiește ce ai înainte ca timpul să te învețe să prețuiești ce ai avut”. În aceeași noapte, acesta a mai postat un mesaj al cărui titlu era „Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi pe veci”, dar și un video dedicat mamei sale:„Scrisoare pentru mama (încercă să nu plângi).

Ultima fotografie cu Mihai a fost făcută chiar de el, înainte să meargă la sala de sport unde juca echipa pe care o susținea.

Vă prezentăm comunicatul transmis de IPJ Alba:

Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, ieri, 14 aprilie a.c., ora 09.50, cu privire la faptul că în incinta unui imobil situat pe strada Gladiolelor din Alba Iulia a fost găsită o persoană decedată prin spânzurare. Echipa de cercetare deplasata la fata locului a identificat persoana în cauză stabilind că se numeşte Mihai S., de 26 de ani, din Alba Iulia. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a decesului.

Vedeți mai jos declarații ale unei vecine și ale Poliției Alba.

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. PATRIOT

    luni, 14.04.2014 at 13:22

    Dragostea e grea , mai ales cand nu sti iubi . Asta se intampla in lipsa educatiei. De unde sa stie el ca dupa prima dragoste urmeaza si adoua ,poate si a treia daca tatal lui nu ia zis numic .

  2. Claudiu

    luni, 14.04.2014 at 16:34

    Nu imi vine sa cred… am vorbit cu el la telefon inainte cu o zi sa aflu de ceea ce s-a intamplat… nu trebuia sa faca asta 🙁
    Condoleante sincere familiei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax